Wadschier.dk - Slægtsforskning og digitaliserede kilder

Statistik

Antal fotografier: 1574

Antal fotografer: 453

Ukendte fotografier

Databasen indeholder personfotografier samt oplysninger om de enkelte fotografer. Der er overvejende tale om visitkortfotografier fra Danmark, men der er enkelte fra udlandet. Billederne dækker perioden fra ca. 1850 og frem til ca. 1930. Derudover findes der oplysninger om de enkelte fotografer som har taget billederne, herunder fødsels- og dødsdag, ægtefælle, adresser mv.

Hensigten er at få billederne identificeret - helst med navne på personerne, men beskrivelse af periode, begivenhed mv. tilstræbes også. Nogle af billederne er allerede helt eller delvist identificerede. Der er forsøgt at tilføje flest mulige oplysninger om fotografierne. Oplysningerne dækker over informationer om fotografen, notater på billederne, beskrivelse af begivehed, påklædning eller oplysninger fundet i andre materialer. Som hovedreference til oplysninger om fotograferne er anvendt Bjørn Ochsners "Fotografer i og fra Danmark til og med 1920". Pladenummeret, som ofte er skrevet med blyant bagpå, er henvisning til kundeprotokollerne og angiver hvem der har bestilt billedet - ikke nødvendigvis hvem der er på billedet. Det er forsøgt at opspore om fotografens kundeprotokoller/bestillingsprotokoller er bevaret, hvilket de desværre sjældent er. Der er koblet forbindelse mellem billederne hvis der er tale om identiske personer eller personer med indbyrdes relation. Det skal bemærkes at billeddateringen er foretaget med forbehold for at der er tale om genoptryk. Billederne fremstår bevidst uredigerede.

Genkender du en af personerne, et sted eller andet der kan identificere billederne er du velkommen til at kontakte mig.

Der kan kun søges på enten fotograf, sted eller kategori. På resultatsiden kan fotografierne vises som galleri eller med detaljerede informationer. Der er også mulighed for at se alle fotografier i en given samling, dvs. fordelt i de portioner som de er anskaffet i.

Søg i ukendte fotografier
Fotograf:
Sted:
Kategori:
 
Sidst opdateret 17-1-2020
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Bruger:

Kodeord:

     Glemt kode      ? 

Følg Wadschier.dk på Facebook    Følg Wadschier.dk på Twitter    Tilmeld Wadschier.dk RSS Feed


Tilmeld nyhedsbrev
  
    Tweet