Wadschier.dk - Slægtsforskning og digitaliserede kilder

Generel søgevejledning

Det er muligt at benytte wildcards/jokertegn, "_" erstatter ét tegn, mens "%" erstatter ét eller flere. F.eks. vil en søgning på "la%", finde Lars, Laurs, Laurits mv., en søgning på "%mølle" finder Kustrup mølle, Røjle mølle mv., mens søgning på "Ann_", vil finde Anna og Anne.

Alle personer er registreret under ét efternavn. Dvs. f.eks. Peter Hansen Bundgård er registreret under fornavnet "Peter Hansen" og efternavnet "Bundgård".

Afskrift af præsternes arkiver / kirkebøger

Der kan søges i afskrift af kirkebøgerne herunder fødte/døbte, konfirmerede, viede og døde/begravede. Da der er tale om afskrifter fra flere forskellige bidragsydere er der ikke en gennemgående systematik i søgemulighederne. Søgefelterne vil derfor varriere i forhold til hvordan afskrifterne er opbygget.

Landsarkivet for Nørrejylland


Landsarkivet for Fyn

Karins-historie.dk

Karin Jørgensen, tidligere Karins-historie.dk, har overdraget sine mange afskrifter af fynske og nørrejyske kirkebøger, skifteprotokoller, fæsteprotokoller mv. her til siden. De bliver løbende tilføjet de søgbare databaser, men de fulde afskrifter kan ligeledes frit hentes.

Karin bidrager løbende med nye afskrifter til siden.

Sidst opdateret 17-1-2020
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Bruger:

Kodeord:

     Glemt kode      ? 

Følg Wadschier.dk på Facebook    Følg Wadschier.dk på Twitter    Tilmeld Wadschier.dk RSS Feed


Tilmeld nyhedsbrev
  
    Tweet